A Bucsin vendégházról - Bucsin Vendégház
40933
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40933,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

A Bucsin vendégházról

Az itteni táj szeretete és a hagyományok tisztelete vezetett oda, hogy ezt a több mint 100 éves épületet felújítsuk és a látogatók számára megnyissuk.

A több mint 100 éves múltra visszatekintő vendégházunk a Görgény – havasokban, Erdélyben, Hargita megye és Maros megye határán, Parajdtól mindössze 18, Szovátától 30 kilométerre, Gyergyótól 26 kilométerre, a Bucsin festői településén terül el, ami minden évszakban megannyi lehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Vendégeinket a vendégház mellett 4 külön álló házikó, egy Sauna village (4 különböző szauna típussal és 2  dézsával), a gyerekeket pedig játszótér várja.

Testi-lelki felfrissülést kínálunk a több mint 7000 négyzetméteren, aktív kikapcsolódásra vágyóknak pedig minden évszakban különböző programokkal állunk rendelkezésükre.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését vendégházunk iránt, és mihamarabb személyesen is alkalmunk nyílik bemutatni, mennyi lehetőséget nyújtunk aktív kikapcsolódásához vagy családi nyaralásához.

Rövid történet

A szálláshelyet a korra jellemző építőanyagokból és építkezési eljárásokkal, kőalapra építették 1900-ban, majd 2016-ban teljesen felújítottuk, így jelenleg modern kényelemmel és hagyományos vendégszeretettel várjuk a látogatókat.

A vendégház udvarán kis házikók is vannak, amelyek a meghitt kirándulások pihenőhelyei azoknak, akik szeretnek sajátos környezetben kikapcsolódni.

Szolgáltatásaink közé tartozik a Sauna Village, amely négy különböző féle szaunának és 2  dézsának ad helyet.