Despre Cabana Bucin - Cabana Bucin
41587
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41587,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Despre Cabana Bucin

Dragostea pentru acest peisaj și respectul față de tradiții ne-a determinat să renovăm această clădire de peste 100 de ani și să o deschidem călătorilor de pretutindeni.

Casa noastră de oaspeți, găzduită de o clădire veche de mai bine de 100 de ani, se află în Transilvania, în Pasul Bucin, într-un cadru pitoresc din munții Gurghiului, la granița județelor Mureș și Harghita. Situată la o distanță de doar 18 km de Praid, 30 km de Sovata și 26 km de orașul Gheorgheni, locația oferă numeroase posibilități de petrecere a timpului în orice perioadă a anului, pentru cei mici și cei mari, deopotrivă.

Oaspeții vor găsi aici o cabană cu 7 camere , 4 căsuțe separate în curtea cabanei , Sauna Village cu 4 tipuri diferite de saună și 2 ciubăre încălzite .

Proprietatea cu o suprafață de 7000 metri pătrați oferă recreere fizică și mentală, iar pentru cei care preferă o relaxare activă, le propunem diferite programe, în funcție de sezon.

Sperăm că am reușit să vă trezim interesul pentru cabana noastră și că vom avea ocazia să vă arătăm cât mai curând toate activitățile pe care le oferim pentru o relaxare activă sau pentru vacanța în familie.

Scurt istoric

Cabana a fost construită în jurul anului 1900, pe o fundație din piatră cioplită, în tehnica și cu materialele caracteristice acelor vremuri, fiind folosită de pădurari.

În anul 2016 clădirea a fost complet renovată, astfel că în prezent ne așteaptăm oaspeții cu ospitalitatea tradițională, într-un confort modern.

În curte există și 4 căsuțe, care oferă condițiile de intimitate potrivite oaspeților care preferă relaxarea într-un cadru mai retras.

De asemenea, în apropierea cabanei a fost construit și un mic complex de saune, care poartă denumirea de Sauna Village și care invită oaspeții la relaxare cu cele 4  tipuri de saună, ciubăr și camera de liniște și relaxare.