Üdvözöljük a Bucsin vendégházban
40640
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40640,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Üdvözöljük a Bucsin vendégházban

A Görgény-havas ölelésében, a városok zajától elbújva várja látogatóit a Bucsin vendégház. A Gyergyó és Parajd közötti útvonal legmagasabb pontján, a fenyvesek árnyékában, a Bucsin-tető festői környezetében 7 szoba, 4 kisházikó, Sauna Village és számtalan kikapcsolódás várja az utazókat, 1276 méteres magasságban.

A barátságos házikók készen állnak arra, hogy felejthetetlen emléket biztosítsanak önnek! A házikók a Bucin vendégház udvarán vannak, úgy rendezve, hogy kényelmet, intimitást és csodálatos kilátást nyújtsanak.

Árlista

Vendégeink rendelkezésére áll 7 szoba, amely 27 személy befogadására alkalmas, mindegyik saját fürdőszobával, egy dupla- és egy kihúzható ággyal rendelkezik, ugyanakkor egy nagyszabású nappali és egy teljesen felszerelt konyha is várja az érdeklődőket.

Bővebben rólunk

Az adrenalin függők számára emlékezetes és kihagyhatatlan élményt nyújtanak a vendégház környékén szervezett jeep túrák. Próbára teszik a bátorságot és a kalandszellemet, miközben élvezhetjük a természetben töltött napot.

Szállásunk

BUCSIN VENDÉGHÁZ

HÁZIKÓK ÉS SAUNA VILLAGE

A szállásról

Vendégeink rendelkezésére áll 7 szoba, amely 27 személy befogadására alkalmas, mindegyik saját fürdőszobával, egy dupla- és egy kihúzható ággyal rendelkezik, ugyanakkor egy nagyszabású nappali és egy teljesen felszerelt konyha is várja az érdeklődőket. Választhatnak egy barátságos házikót is, melyek készen állnak arra hogy felejthetetlen emléket biztosítsanak önnek! A házikók a Bucsin vendégház udvarán vannak, úgy rendezve, hogy kényelmet, intimitást és csodálatos kilátást nyújtsanak.
Galéria

Média

Sauna Village

A hagyományok szerint a szauna szent hely, ahol nemcsak a test töltődik fel, hanem a lélek is.
Szolgáltatásaink közé tartozik a Sauna Village, amely négy különböző féle szaunának és két sós dézsának ad helyet.

Sauna Village