Aktivitás - Bucsin Vendégház
41099
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41099,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Aktivitás

A biciklisek nagy kedvence ez a környék, legyen szó hegyi kerékpározókról vagy az országúti bicikli szerelmeseiről.
A környék gazdag gombákban és erdei gyümölcsben, így lehet hozni a kosárkákat.

Akik extrémebb kikapcsolódásra vágynak, azok választhatnak a Szafari, a légballonos repülés, az erdei airsoft vagy a középkori hangulatú mulatságok között.

A vállalkozókról sem feledkeztünk meg, hiszen ennél csodásabb és megfelelőbb környezet nincs is egy tartalmas team building megszervezéséhez.

Dézsázás

A vendégház udvarán található sós dézsák emlékezetes kikapcsolódást nyújtanak az egyedi természeti környezetben. Mindkét dézsa befogadó képessége 6-8 személy és az év bármelyik részében igénybe vehetőek.

Havas Bucsin Sipálya

Ideális lehetőséget nyújt a síeléshez családok, csoportok számára. Két sípálya közül lehet választani: az egyik 1200 m, a másik 400 m hosszú. Mivel a sípályák nem túl meredekek, nagyszerű élményt biztosítanak akár a kezdőknek is.

Lehetőség van sí és snowboard felszerelések bérlésére, valamint síoktatáson való részvételre.

WeboldalTérkép

Bogdan Sipálya

A Bogdan Sí- és Üdülőközpont 1200 méter magasságban, a Bucsin-tető és Parajd között, a 15-ös kilométerkőnél helyezkedik el. A síközpont két sípályát üzemeltet, mindkettő sífelvonóval és hóágyúval rendelkezik. A 760 m hosszú Bogdan 1 nevű sípálya tapasztalt síelőknek, míg az 560 m hosszúságú Bogdan 2 sípálya kezdőknek ajánlott. Teljes sí- és snowboard felszerelések bérelhetőek minden korosztály számára. Azok számára akik nem síelnek műanyag szánkók is bérelhetőek.

WeboldalTérkép

Gyergócsomafalvi Sipark

A téli sportok kedvelői három sípálya közül választhatnak, amelyek egymás folytatásában helyezkednek el. A Veszi Csata és Alsó Teleski nevű kék jelzésű, 560 m hosszú pálya alacsony nehézségi szintűnek számít. A piros jelzésű Veresvirág és Felső Teleski 980 m hosszú pálya, valamint az 1447 m hosszú ugyancsak piros jelzésű csomafalvi Snowpark középszintű nehezségű.

A Sípark kétszemélyes felvonóval, éjjeli világítással, hóágyúkkal és bérelhető sportfelszerelési lehetőséggel is rendelkezik.

Térkép

Safari Tours

Hogy biztosan egyedi legyen ez az élmény, a hegyi útvonalakat katonai teherautókkal és terepjárókkal járjuk be. Nagyszerű lehetőség, hogy úgy fedezd fel a környék szépségét, hogy közben szórakozol és kalandozol.

Részletek

A Keleti-Kárpátok élménye

Fedezd fel velünk Székelyföld és a Keleti-Kárpátok titokzatos világát. Napos programjaink között, mint bicikli- és gyalogtúrák, terepjárós túrák, via ferrata túrák, lovas és kulturális programok, vadlesek és vadfotózások, mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Részletek