Activitati - Cabana Bucin
41603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41603,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Activitati

Această zonă este preferată și de bicicliști, indiferent dacă sunt amatori de mountain bike sau biciclete de șosea. Pădurile din jur sunt bogate în ciuperci și fructe de pădure, așa că nu vă uitați acasă coșulețul, atunci când porniți la drum.

Cei ce preferă o relaxare mai activă, pot alege dintre turele cu jeepul sau excursiile personalizate oferite de partenerii noștri.

Nu am uitat nici de companii: Cabana Bucin oferă un spațiu perfect pentru organizarea unui team-building valoros pentru angajați.

Ture cu mașina de teren

O adevărată experiență memorabilă, recomandată în special pentru dependenții de adrenalină, sunt turele cu mașina noastră  de teren, pentru care cadrul natural din jurul Cabanei Bucin este perfect. Aceste excursii își vor pune la încercare curajul și spiritul de aventură, în timp ce te bucuri de o zi petrecută în natură!

Ciubăr cu apă sărată

Două ciubăre aflate în curtea pensiunii, asigură relaxarea totală în mijlocul naturii. Fiecare ciubăr are o capacitate de 6-8 persoane, iar oaspeții care le folosesc se pot bucura de peisajul de munte în oricare anotimp al anului.

Pârtia de schi Bucin și Havas bucsin

Pârtia de schi Bucin se află la 1 km de cabana noastră, iar pârtia Havasi la aprox 6 km. Ambele fiind perfecte pentru începători, familii.

Există posibilitatea de a închiria echipament pentru schi şi snowboard iar pentru începători putem recomanda şi instructori experimentaţi.

Pagina webHartă

Pârtiile de schi Bogdan

Centrul de Schi și Agrement Bogdan se află la o altitudine de 1200 metri , la aprox 10 km de cabana noastră.

Centrul de schi vă pune la dispoziţie două pârtii de schi,  Pârtia Bogdan 1 (760 m) este recomandată schiorilor avansaţi, iar Pârtia Bogdan 2 (560 m) celor începători. Se pot închiria echipamente complete pentru schi și snowboard, pentru toate vârstele. Cei care nu practică schiul pot închiria sănii de plastic.

Pagina webHartă

Snowpark Ciumani

Ciumani Snowpark se afla la  aprox 25 km de cabana, ea având  3 pârtii dedicate sportului de iarnă, fiind una în continuarea celeilalte. Pârtia Csata Veszi și Teleskiul de jos are o lungime de 560 de metri, este o pârtie albastră cu un nivel mic de dificultate. Pârtia Veresvirag și Teleskiul de sus are o lungime de 980 de metri, este o pârtie roșie cu un nivel mediu de dificultate. Pârtia Ciumani Snowpark este o pârtie roșie cu un nivel mediu de dificultate și are lungimea de 1447 de metri.

Hartă

Safari tours la Câmpul cetății

Pentru a asigura o experiență într-adevăr unică, parcurgem traseele montane cu camioane militare și mașini de teren. Este o ocazie excelentă de a descoperi frumusețea zonei, în timp ce ai parte de distracție și aventură.

Detalii

Evadează în Carpaţii Orientali

Excursiile noastre personalizate sunt destinate celor care vor să aibă parte de aventuri excepţionale, departe de drumurile turistice clasice si aglomerate. Să fii pregătit că orice se poate întâmpla! Departe de lumea modernă şi zgomotoasă poţi să ai parte de odihnă plină, experimentând savoarea, naturaleţea, farmecul şi tihna specifică vieţii din Munţii Carpaţi.

Detalii