Cabana - Cabana Bucin
41595
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41595,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Cabana

Cabana Bucin

Oaspeții noștri au la dispoziție 7 camere, care oferă un spațiu generos de cazare pentru 26 de persoane. Fiecare cameră dispune de un pat matrimonial și o canapea extensibilă, cât și de baie proprie. Totodată, la parter există un spațiu comun compus dintr-un living încăpător și o bucătărie complet utilată.

Terasa are o priveliște superbă și coboară într-o curte mare cu heleșteie, plante de sezon, grătar,  ceaun , loc de joacă pentru copii și sauna village  care vă invită la relaxare. Zona este ferită de vânt și beneficiază de razele soarelui pe întreaga durata a zilei.

Căsuţe

Căsuțele din curte sunt gândite și recomandate acelor oaspeți care preferă un cadru intim și liniștit, beneficiind totodată de toată splendoarea priveliștii.

Căsuțele sunt pregătite și amenajate pentru sistemul self-catering, cu bucătărie utilată. Vă punem la dispoziție prosoape și lenjerie de pat.

Încălzirea în căsuțe se face cu ajutorul unui termoșemineu, care transportă căldura în toată căsuța și este controlat în totalitate de către oaspeți, pentru o temperatură pe placul lor. Pentru gătitul în afara căsuței, vă punem la dispoziție atât loc pentru grătar, ceaun, cât și ustensilele necesare.

De ştiut:

  • Recomandat pentru 4 persoane
  • Suprafața 27 mp
  • Capacitate maximă 4 persoane
  • Dormitor cu pat matrimonial 140*200/ sau dormitor cu 2 paturi
  • Living cu șemineu, 1 sau 2 canapele extensibile (unul pentru copii) masă, mobilier bucătărie, frigider, aragaz, chiuvetă, tacâmuri, veselă
  • Baie cu wc, chiuvetă și cabină de duș
  • Terasă (18 mp) cu masă, 2 scaune și canapea + colțar din lemn natur, hamac

Deoarece Cabana Bucin folosește energie în mod independent și ecologic, prin panouri solare ( nefiind curent, gaz  în această zonă )  nu se pot folosi aparate de cafea, microunde etc.

În cazul în care doriți să folosiți dispozitivele electrice cu consum mare  vă rugăm să vă adresați personalului pentru a porni generatoarele de rezervă. În caz contrar, folosirea consumatorilor mari va duce la întreruperea alimentării cu curent electric.

Vă mulțumim că  să ne sprijiniți în demersul de a gestiona economic energia.

Căsuţa 1

Căsuţa 2

Căsuţa 3

Căsuţa 4