Cabana - Cabana Bucin
41595
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-41595,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Cabana

Cabana Bucin

Oaspeții noștri au la dispoziție 7 camere, care oferă un spațiu generos de cazare pentru 27 de persoane. Fiecare cameră dispune de un pat matrimonial și o canapea extensibilă, cât și de baie proprie. Totodată, la parter există un spațiu comun compus dintr-un living încăpător și o bucătărie complet utilată.

Terasa are o priveliște superbă și coboară într-o curte mare cu heleșteie, plante de sezon, grătar,  ceaun , loc de joacă pentru copii și sauna village  care vă invită la relaxare. Zona este ferită de vânt și beneficiază de razele soarelui pe întreaga durata a zilei.

Căsuţe

Căsuțele din curte sunt gândite și recomandate acelor oaspeți care preferă un cadru intim și liniștit, beneficiind totodată de toată splendoarea priveliștii.

Căsuțele sunt pregătite și amenajate pentru sistemul self-catering, cu bucătărie complet utilată. Vă punem la dispoziție prosoape și lenjerie de pat. Încălzirea se face cu ajutorul unui termoșemineu, care transportă căldura în toată căsuța și este controlat în totalitate de către oaspeți, pentru o temperatură pe placul lor. Pentru gătitul în afara căsuței, vă punem la dispoziție atât loc pentru grătar, ceaun, cât și ustensilele necesare.

 

De ştiut:

  • Recomandat pentru 2-6 persoane
  • Suprafața 27 mp
  • Capacitate maximă 6 persoane /4 adulți+ 2 copii mici (până la 5-6ani)
  • Dormitor cu pat matrimonial 140*200
  • Living cu șemineu, 2 canapele extensibile, masă, mobilier bucătărie, frigider, aragaz, chiuvetă, tacâmuri, veselă
  • Baie cu wc, chiuvetă și cabină de duș
  • Terasă (18 mp) cu masă, 2 scaune și canapea + colțar din lemn natur.

Căsuţa 1

Căsuţa 2

Căsuţa 3

Căsuţa 4